Jag håller tummarna för Kissie.

Jag tycker faktiskt lite synd om Kissie. Inte sådär översittigt ”tycka-synd-om-för-att-hon-är-så-dum-i-huvudet” utan faktiskt genuint.

Sedan hela den där nyheter24-grejen, där hon mordhotade Pascal, så har hon inte fått tillbaks sina annonsörer. Vad hemskt det måste kännas. Så fruktansvärt jobbigt för en människa som lagt hela sin person på det där hemska varumärket som säkert kommer vara en jävla belastning hela hennes liv. Hon har ju inte ens gått ut skolan, liksom.

Jag är faktiskt inte det minsta skadeglad. Jag känner bara genuin medkänsla med Kissie. Jag hoppas bara att det blir bra för henne.

4 reaktioner till “Jag håller tummarna för Kissie.”

  1. Då är du en bättre människa än jag, för jag är nämligen skadeglad. Hon behöver inse att man inte kan bete sig hursomhelst utan att det får konsekvenser.

  2. Jag är inte skadeglad, men tycker heller inte synd om henne. Må hända att hon inte visste hur det hela kommer att följa henne livet ut, men som man bäddar… Hon är ju inte tolv heller.

  3. Håller helt och hållet med. De få gånger jag besöker Kissies blogg knyter det sig i magen då jag tänker på hur illa hon ställt hon har det och hur hemska människor är mot henne. Det har blivit fritt fram och acceptabelt att hata henne, vilket jag personligen tycker känns så himla fel. Visserligen har hon inte varit ett helgon men ärligt talat, SÅ mycket hat förtjänar hon inte. De sista åren känns det som om folk hatat mest för att hata.
    ( Nej är ej så inläst på Kissies provoceringar )
    Vill bara se att hon lyckas trampa in på ett bättre spår snart i livet ( och slutar blogga det skulle säkert gynna henne).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *