Kan inte Pär Ström bara fortsätta blogga.

Detta med att Pär Ström har lagt ner bloggandet bekymrar mig. Var ska nu alla maskulinister hänga? Det var så skönt att ha dem samlade på ett ställe och att man liksom kunde välja att gå dit och inta idiotin.

Denna mening bekymrar mig också.

Nu har jag en del andra spännande projekt som jag vill ta tag i, och hur mycket jag än skulle vilja så hinner jag inte med GenusNytt.

Hua. ”Spännade projekt”. Förhoppningsvis inte på maskulinistområdet.

Kan inte Pär Ström bara fortsätta blogga så man har koll på honom. Så skönt. Pallar inte tanken på att han driver runt och kan dyka upp var som helst.

9 reaktioner till “Kan inte Pär Ström bara fortsätta blogga.”

  1. Nej, inte särskilt. Dock jobbigt med folk som inte vill diskutera för att komma till ngn djupare insikt utan bara tjata i oändlighet.

 1. Så lolligt är att han jämför sig med diverse frihetskämpar genom tiderna. Så löjligt. Vilken slags frihet kämpar han för? Ingen.

 2. Haha, gillar att han ”driver runt”! Plötsligt möter man honom på en mörk bakgata, liksom.

  Kanske hans ”spännande projekt” handlar om att faktiskt läsa på om vad det är han snackar om? Lite genusutbildning?

 3. Du försöker lika panikartat att få folk förbannade. Patetiskt. Man märker att du fortfarande inte växt upp och satt dig in i ämnet. urlarvigt om du frågar mig. Har inte vi haft denna diskussion förut, du tror dig veta vad Gn står och kämpar för men du har aldrig någonsin kunnat argumentera för det? Varför? Vad är du rädd för?
  Tänk på det och gör gärna ett inlägg om två år när du vågar ta i frågan. Jag sitter där borta och garvar åt dig sålänge. 🙂

  1. Jag vet väl inte om vi ”diskuterat ” detta förut, jag känner då inte igen dig.

   Jag är inte ”rädd” för något. Jag tycker bara att ni har fel. Är det okej med dig eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *