Kissies ätstörningar.

Nån skrev här i bloggen om att Kissie inte ser tillräckligt undernärd ut för att käka så lite som hon hävdar att hon gör. Det stämde kanske då, men dessa bilder är i min mening direkt obehagliga. Hon är uppenbart sjuk. Kolla hennes arm. Jag tycker att det är direkt obehagligt.

14 reaktioner till “Kissies ätstörningar.”

 1. Bilden är självklart redigerad. Du kan inte lita på bilder som Kissie själv lägger upp i sin blogg.

 2. Om man kollar på bilderna från Blogawards så ser man också hur sjukt smal hon blivit. Hon äter liksom en halv barnmatsburk och en kopp te per dag vissa dagar, enligt henne själv.

 3. Det är ju svårt att veta om den är redigerad eller inte med tanke på den historik av redigerade bilder Kissie har. Därför vet jag inte riktigt vad jag ska tro om bilden, men om vi utgår från att den inte är redigerad- ja, jag håller med om att den ser läskig ut. Det kan förvisso bero på posen & ljuset, men precis som jag skrev till den personen som hävdade att Kissie inte kan äta så lite som hon gör för att hon inte såg undernärd ut, så tar det ju ett tag ibland innan man blir undernärd. Man kan äta lite som fet också utan att resultat syns snabbt. Det kanske bara tagit tid för Kissie att bli så här smal. Man behöver inte äta mycket och/eller vara icke ätstörd bara för att man inte ser sjukt undernärd ut.

  1. Hon ser sjukt undernärd ut här. Har svårt att se varför ngn skulle vilja redigera en bild på sin själv så att axeln ser ut som en skrynklig pung.

 4. håller med om att hon ser sjuklig ut, men som sagt, det känns inte riktigt som att man kan ta henne på allvar längre.

  dessa bilder ser dock inte redigerade ut, speciellt inte om man tittar på örngottets ränder osv.. tror inte hon lever speciellt hälsosamt, nej….

  ibland undrar jag verkligen hur hon mår inuti, på riktigt. med all bantning och ala operationer känns hon inte helt frisk.

 5. Hon har ju inte en sund självkänsla i alla fall. Men sen så är hon ju inte sjukligt smal i verkligheten. Hon photoshopar ju alla bilder. Men bara det säger ju att hon inte mår bra. Hur mycket hon än bantar och hur smal hon än blir så fortsätter hon att göra sina bilder ännu smalare.

  1. Jag tror verkligen inte den här bilden är redigerad. Bakgrunden är inte ”fel” som det brukar vara med hennes retuscheringar och huden skrynklar sig på ett realistiskt sätt. Jag kan inte heller begripa varför hon skulle vilja retuschera sig så. Kanske att hennes hud är mer bruk osv, men inte armen.

 6. Jag kan inte låta bli att bli illa till mods över sånna här spekulationer. Jag förstår inte riktigt vem som har med hennes välmående att göra annat än hennes närmaste. Att sitta och titta på bilder och försöka psykologisera en främmande människa tror jag tyvärr inte annat än fungerar destruktivt. För vem vill egentligen bli analyserad på det sättet offentligt? Det känns inte som annat än en förlängning av skvallerpressen – oavsett hur väl ens intentioner än må vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *