Lite om min samtid.

  1. Övervakning i alla ära, det var inget oväntat. Men varför i helvete har Beatrice Ask på sig en rutig ”bröst-väst”, dvs en (ofta mörk, dvs slimmande) väst som har sin urringning under brösten och som är menad att bära tillsammans med en vit (dvs förstorande) skjorta för att ge en illusion av större tuttar. Dessutom är den för stor. Det måste vara det fulaste jag sett på en politiker.
  2. Är det bara jag som får lite Berlusconi-vibbar av den här ”parliament princess”, alltså Jimmie Åkessons blonda, 20-åriga, ”partyglada” sekreterare. Hon hade tänkt varva det politiska ”på ett snyggt sätt med mitt privatliv där både mode, fest och shopping ingå”.

7 reaktioner till “Lite om min samtid.”

  1. Wow. Wow. Jag vill läsa texter om hennes affär med Åkesson NU (för alla förstår väl att det måste vara så?). Säkert 20 ggr bättre än att köpa en såndär skvallerblaska.

  2. 1. äsch, spelar väl ingen roll vad en politiker har på sig älläh? Tycker det är tråkigt när kvinnor inom politiken jämt får sicks and stones för hur de går klädda, som om utséendet på en kvinna är det som spelar mest roll, även om de är superutbildade och har ministertitel.

    2. Hah. Hur kommer det sig att alla rassebrudar ser likadana ut? Tänker då mest på den döda blicken.

    1. Skulle kunna kritisera männens klädsel också. Kvinnor har dock generellt mer valmöjligheter, vilket gör att de kan göra större ”fel”. Men illasittande kläder är alltid ett ofog, om en manlig politiker hade haft en lika illasittande väst så hade jag nog kommenterat det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *