Malin Wollins hemliga plan.

Åh herre jävla gud vad förbannad jag blir över detta. Malin Wollin, Sveriges mesta moralist, skriver om hur dåligt det är med p-piller.

Men jag har genomskådat henne. Jag fattar att hon vill att alla ska bli mammor så att hon kan få läxa upp dem när de gör fel med sina barn.

Malin Wollins drömvärld är en värld där alla ”barn” slutar med p-piller för att sedan kunna bli gravida, så att hon ska få langa moraliserande floskler om hur dåligt det är men unga mammor.

Malin Wollin vill tvinga in människor i enligt henne dåliga beteendemönster bara för att hon ska få göra det hon gör bäst, alltså att slänga sin jävla moralistavföring omkring sig.

6 reaktioner till “Malin Wollins hemliga plan.”

  1. Ha ha ha ha. (Skrattar faktiskti högt, gillar dock inte att skriva ”lol”.)
    Moraltanterna finns överallt. Det är facinerande hur de som har mest åsikter om hur andra uppfostrar sin barn oftas har riktiga satungar själva.

  2. Hahaha, slår vad om att det är precis vad hon vill. För övrigt ett extremt korkat inlägg. Att hon mådde dåligt av p-piller är knappast detsamma som att alla gör det. Och sen att hon vill förbjuda p-piller för att vissa inte mår bra av det är ju bara dumt. Skulle det vara bättre med en massa oönskade graviditeter? + att ja, visst är det synd att det är kvinnan som måste stoppa i sig piller för att inte bli gravid, men nu råkar det vara just kvinnan som riskerar att bli gravid och än så länge har ingen uppfunnit något som män kan ta för att inte kunna göra kvinnor gravida… så fram till dess får vi väl vara glada att det i alla fall finns NÅT som kan hjälpa kvinnor att slippa bli oönskat gravida.

    Jag kan inte äta p-piller på grund av min migrän, men det är väl tur att andra kan det. Jag tänker väl inte gapa om att man ska förbjuda p-piller bara för att vissa kan må bajs av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *