Någon måtta får det vara.

Fick en kommentar om att jag i mitt inlägg fokuserar på att kvinnor är taskiga mot varandra. Det är en typisk sån där grej jag förväntade mig att få höra.

Såhär. Det är en jävla skillnad på att så fort kvinnor har meningsskiljaktigheter, tycker illa om varandra eller något sånt dra upp att ”kvinnor ska vara vänner” och på att skriva ett enda inlägg om att man tycker att vissa feminister är jävligt taskiga mot andra kvinnor och att det är ett problem för feministisk debatt.

Herregud. Jag har inget problem med att feminister kritiserar varandra, klagar på varandra eller till och med hatar varandra. Det skrev jag också tydligt i inlägget. Däremot har jag problem med ett klimat som gör att folk känner sig illa till mods och rädda inom den egna gruppen. Det är enbart kontraproduktivt.

Lika mycket som man som feminist måste kunna kritisera andra feminister måste man också kunna kritisera feministiska debattklimat som feminist utan att bli anklagad för att vara en såndär person som aldrig står ut med inbördes kritik bland feminister, speciellt när det verkligen inte är vad jag ger uttryck för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *