Nominera mig!!

IMG_20121121_095302

Tja! Glöm inte att nominera mig till Blog Awards! Förslagsvis guldpennan (finns ju fan ingen annan kategori en kan pressa in mig i ens med våld). Varför? Även om jag inte skriver fiiina texter så är jag duktig på att förklara och så (inbillar jag mig i alla fall) och det är faktiskt också något som kräver god behärskning av språket. Och så skriver jag ju om viktiga saker också, icke att förglömma. Nominera mig så att jag får gå på fest och min fantastiska blogg får spridning och så att jag blir så glad som på bilden.

5 reaktioner till “Nominera mig!!”

  1. Så bra att du skriver igen om det – nu ska Belinda också nominera dig, vi lär oss själva svenska gemensam^^. Hen bara inte skriver inlägg kanske men vi kommer att veta så mycket mer om Sverige tack till dig!
    ”Guldpennan” är en bra kategori för dig. Det finns flera beauty/tränings-kategorier och inte alls politiska feminister-kategorier, lite konstigt. Om du inte vinner så nominera vi, dina läsar(inn)e, dig för ”rabiata orakade flat-feministen” kategori. Det betyder bästa politiska bloggen och bästa blogg för alla utomlands och – bästa bloggen bara.

  2. Nominerad, nu förväntar jag mig mingelbilder med dig i festblåsa och champagneglas i handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *