7 reaktioner till “”Okej”.”

  1. Fan vad jag är glad att jag hittade din blogg!!! Sökte på ”ett annat ord för ganska” på google (håller på med en uppsats) och så plötsligt var jag inne här på inlägget ”varför jag hatar ordet kurvig”. Ah, sjukt bra blogg i alla fall. Älskar dina texter.

  2. Det brukade vara intressant med ”glada” bloggar men så började jag minnas varför jag brukade klä mig i svart, läste Dagerman & tyckte att livet var allmänt pest. Är det inte så att en frisk människa enligt Freud är någon som är ”allmänt bedrövad”? Foki är inte allmänt bedrövad. Hon lider av vanföreställningar & ser rätt manisk ut. Att klä sin telefon i minicupcakes & strass känns inte heller helt friskt. Varför har man ett behov att av framställa sig annorlunda från vad man är? Det är typ som tjejer som pratar med babyröst när de egentligen är sjukt smarta. Det är något som inte stämmer.

  3. (Appropå ingenting) Världens bästa film har den usla översättningen ”Det är nåt som inte stämmer”. Kass titel, underbar film. Har du två timmar över tror jag du skulle gilla den Fanny. (Eng titel ”Running with scissors”)

  4. Hahahahaha. Hahahahahaha. HAHAHAHAHA. Ehhhh…. typ allt jag har att säga. LEV I DIN DRÖMVÄRLD DÅ & BLUNDA FÖR VERKLIGHETEN, FOKI! skitbra om hon är glad, men palla tycka att saker SKA vara på ett visst sätt rent allmänt. hahaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *