Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Om mejl och så.

186

Jag känner att jag behöver säga att jag inte riktigt kan svara på de mejl jag får in just nu, det bidrar för mycket till den stress och ångest jag känner. Jag är ledsen att det är så men jag måste verkligen prioritera mitt välmående nu, så att jag blir frisk tills att vårterminen sätter igång.

4 kommentarer till Om mejl och så.

  • Anna skriver:

    Hej! Jag har lidit av ångest och panikångest men känner mig helt frigjord från det idag förutom en liten tryckande känsla i bröstet som återkommer ganska sällan… Orsakerna till ångesten var många, bl.a. skilsmässa, kärleksproblem, höga krav på mig själv i skolan, höga krav på mig själv i idrotten, utseendefixering osv.

    Det som hjälpte mig ur situationen var bl.a. mindfullness, begränsa plugget till 1h/dag (gick på ett gymnasie med mkt egentid + har lätt för att lära), sluta kolla på tv med datorn och mobilen i knät, äta utan att kolla på tv osv (en sak i taget), långa promenader, foto, dagboksskrivande, ha dagar som jag låter allt kännas piss, komma på fötter igen, träna, läsa och titta på film (fast ej intellektuellt utmanande eller sorgliga utan feelgood-skit ;D). Gick även till en psykolog ett tag vilket även det hjälpte. Mycket handlade om att ändra vanor och tankar kring det mesta, KBT alltså. Säger absolut inte att jag sitter på lösningen och jag vet att ångestproblematik är väldigt individuellt, tänkte bara ge dig lite tips samt hopp! <3

  • Anders Winckler skriver:

    Du måste ha din hälsa som första prioritering. Jag läser hellre din blogg och/eller dina böcker i resten av mitt liv än att du brinner upp för att få ut lite till just nu. Har i och för sig inte mailat dig, men tror även de som gjort så hellre räddar din låga än får svar just nu. Och i vilket fall, en slocknad låga gynnar ingen (mer än rasisterna, sexisterna och högerkrafterna).

    Krya på dig! Försök att tona ner måsten till något du kanske skall ta tag i sedan. Du är viktigast för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv