Ordna er jävla underklassafari då.

Apropå överklassafarin så har ju flera personer gått ut och tyckt att man från högern ska ordna underklassafari, bland annat denna Kd-politiker. De ansluter sig därmed till en gammal fin tradition som genom året utövats av såväl politiker som kungligheter, om än i ett något mer uppdaterat och ärligt format.

Det finns ju en anledning till att något sådant aldrig skulle kunna arrangeras på samma sätt och det är att till och med den mest hårnackade klassföraktande nyliberal aldrig skulle stå ut med att med egna ögon se dessa områden på det sättet. Skrattat skulle fastna i halsen och de skulle bli avslöjade som de människoföraktande dårar de faktiskt är.

Men visst, anordna er jävla underklassafari då, och sitt där och rök cigarrer samtidigt som ni kastar glåpord efter människor som har det svårt. Frågan är bara vilken analys ni ska dra till med i eran guidning. Kanske att de alla skulle ha kunnat bo på solsidan om de bara hade jobbat lite hårdare?

2 reaktioner till “Ordna er jävla underklassafari då.”

  1. Eller hur!!

    Men det är det som är problemet med dem, att de inte förstår att det handlar om att upmärksamma problemen och klassskillnaderna(på ett överdrivet sätt annars lyssnar sällan folk, och dn skriver definitivt inte om det).

    Om de vill åka till någon betongförort och göra samma sak så gör det då, det visar ju bara ännu mer på problemen!

    Fast det kan de ju inte göra, för då erkänner ju de att problemen finns….och att alla inte kan bo på solsidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *