Outsiders.

Igår kollade jag på Outsider hela kvällen, eftersom jag är överdrivet intresserad av hälsa och vikt och sånt så kollade jag på programmet om fettskräck.

Det var del med nån bodybuildertjej, jag fattar verkligen inte hur man kan ha det som ideal men jaja. Det jag tänkte skriva om var ”Maja” som hade fobi för feta människor.

Visst är det viktigt att respektera folks fobier, men av en av kommentarerna under avsnittet av döma så fejkar Maja.

Känner Maja och detta är sorgligt att se. Hon har aldrig haft sådana här problem, men hon har alltid haft behov av att få uppmärksamhet. Dålig research av 5:an som betalade bra för hennes medverkan!

Spela roll! Vem fan bryr sig om hon har en fobi eller inte, kvinnan är ju helt efterbliven, helt jävla efterbliven!

Jag gillar framförallt när hon har gått i hypnosterapi och ska träffa tjockisar och ba går fram och hälsar på dem! Sen börjar hon bara: ”förlåt att jag stirrar men detta känns så himla konstigt och bla bla bla”. Och tjockisarna ba: ”…”. Hon beter sig med andra ord helt efterblivet socialt ändå.

2 reaktioner till “Outsiders.”

  1. Såg också det där programmet.. shit. Vilken störd grej.
    Sv: jag köper inte böcker speciellt ofta jag heller, lånar allra mest på biblioteket. Men nya böcker kan vara svårt att få tag på där, och jag gillar att fylla ut bokhyllan med fler pockets emellanåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *