Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Paus.

Hej gullisar. Kommer ta en bloggpaus nu på nåra veckor eller så (kommer säkert bara hålla ut typ en dag heh). Känner verkligen inte att jag har kunnat formulera mig ordentligt på sista tiden tyvärr, det är för mycket tankar som far runt i skallen. Puss och kram.

12 kommentarer till Paus.

 • Hyperexium skriver:

  En paus behövs verkligen ibland annars är risken stor för en mental total-krasch… jag får själv påminna mig jämt och ständigt om att inte förta mig (och även ständigt lyssna på mina känslor så att jag tidigt kan känna när något blir för ansträngande och kaotiskt)… speciellt efter episoder där jag precis återhämtat mig från en sådan krasch (ganska nyligen faktiskt). Mao… du gör HELT rätt! :)

 • Aylin skriver:

  <3 du ska veta att jag tycker alltid att du sätter ord på så mycket känslor och skriver så fantastiskt bra. På återseende!

 • Ellen skriver:

  Åhå, men vad bra att du gör det som känns bäst. Kommer säkert gå in här och kolla varje dag ändå av gammal vana. Ha en fin bloggpaus!! X

 • ka skriver:

  Andas och vila hjärnan. (jo tjena, iden mån det går dårå). Hoppas att du snart hittar lugn i stormen och tillbaka till ditt vassa språk.

 • Petronella skriver:

  Tack Fanny för alla fina, bra, skarpa texter!
  Ta hand om dig.
  Ser fram emot en nyladdad blogg när du känner för det.

 • Johanna skriver:

  Åh vad tråkigt, men huvudsaken du gör vad som känns bra för dig! Tycker det är helt otroligt att du har inspiration och ork att skriva så mycket och regelbundet (och BRA) som du har gör. Kollar här typ varje dag och blir alltid glad när det finns något nytt att läsa! Men kommer att komma tillbaka oavsett när du väljer att börja skriva igen! Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv