Provocerad.

Satan vad jag störde mig på den här reklamen igår.

Är familjeliv ens ett seriöst företag, med en inkomst de har råd att göra reklam med? Är inte det sjukt? Det forumet är ju befolkat av troll och på riktigt galna människor.

Sen tänker jag på Hanna Graaf. Fan vad tråkigt det är med utvikningsbrudar som ska skaffa sig barn och helylleimage. Hon är säkert sjukt konservativ i familjefrågor.

Men det som stör mig mest är följande: de försöker vara lite ”aktuella” och ”moderna” och ta upp frågan om vem som ska ta hand om barnet, men missar helt den direkt avgörande detaljen att inte från början utgå från att den som lyssnar på programmet är mamman.

För inte en chans att det är så att de utgår från att det är en homosexuell man.

17 reaktioner till “Provocerad.”

 1. Gamla fenomen i ny förpackning, det är väl jättefräscht? 😀

  Det är hon säkert, en riktig liten familjepulla! :p

 2. Hon tillhörde en frikyrka förut, gör hon säkert fortf. Så inte bara präktig och hellylle utan kristen också.

  (Var i Kärrtorp häromdagen och tror att jag skymtade dig och din pojkvän, kan det stämma tro?)

   1. Onsdag någonstans vid sex-tiden? Var där för att lämna kiden hos sin pappa (som bor i Kärrtorp) och tyckte jag såg dig vid vad som såg ut som en bankomat.

 3. Ho ho, pingstkyrkan, ännu bättre! Jag ska bli pastor och iscensätta avancerade ritualer och smeka trosorna av mina unga kvinnliga adepter och leda de små liven i fördärvet! 😛

  1. Do it! Känns som om du skulle passa lika bra som präst/pastor/whatever som någon av de andra psykopaterna jag träffat på inom pingströrelsen.

   1. Och nu säger jag inte att du är en psykopat, utan bara att många av dem är det. Och så finns det några pedofiler också. Mums. Makt är speciella grejer.

    1. Ja, de abrahamitiska trosinriktningarna tycks onekligen beledsagas av en viss objektifiering av ”gossen”. 🙂

 4. Ni är vidriga. Alltså på riktig, ni är vidriga. Jag kom från ett missbrukarhem till en fosterfamilj som 10-åring. De var med i pingstkyrkan och där fick jag möta bland de mest underbara och omhändertagande människor jag någonsin mött. Kärleksfulla personer som berättade om att leva ett liv i förlåtelse, respekt och kärlek till andra individer.

  I dag är jag 29 år, har bott i ett antal städer och gått till församlingar på samtliga ställen. Inte någonstans har jag träffat på manipulerande psykopater eller folk som utnyttjar andra för egen räkning. I stället finns där medlemmar som vill göra gott för andra, samlar in pengar till utsatta i både Sverige och utomlands och som vill berätta om den livsomvälvande upplevelsen med att ha fått en mening med livet.

  För att svara på frågan; ja, jag har homosexuella vänner. Flera stycken. Nej, jag hatar dem inte. Och jag bränner varken koraner eller andra sk heliga skrifter. Jag försöker helt enkelt behandla andra som jag själv vill bli bemött. Precis som mina vänner både i kyrkan och utanför.

  1. Kul att du blivit hjälpt av pingstkyrkan, så är det tyvärr inte för alla som kommer in i de kretsarna.

   Sen undrar jag vilken fråga du svarar på. Jag har inte skrivit något om att kristna skulle ha något emot homosexuella.

   1. Jag är ledsen, du har inte alls påstått något sådant. Men just det kommer alltid, alltid upp så fort man pratar om något som har med kristen tro att göra. ”Jaha, så du hatar homosexuella och tycker att muslimer är det värsta som finns.” Ville i förhand understyrka att jag inte alls har något emot dem. (om man nu kan bunta ihop människor och inte se dem som enskilda individer).

    Btw, håller ju med dig att det är konstigt att lugna favoriter och familjeliv försöker vara i ropet. Det var ju inte det jag reagerade mot – utan mot Lisas och Patrias idiotiska kommentarer över något som de uppenbarligen inte har en aning om.

  2. Synd att du kallar folk för vidriga bara, då verkar det ju inte som om du anammat den där kärleksfulla attityden riktigt.

   Själv har jag vänner som varit med i pingstkyrkan & anser det vara rena sekten. Tror dock inte att det är representativt för alla pingstvänner, och religiös fanatism finns ju inom alla sorters religionstolkningar, men att det finns rötägg även inom pingstkyrkan kan man inte neka till när man hör deras historier.

 5. Ganska tråkigt, ja, att de utgår från att bara mammor lyssnar på det där programmet. Familjeliv är också ett ytterst tvivelaktigt forum, ja, fast samtidigt så finns det ju gott om tvivelaktiga människor utanför Internet så även om vissa rena troll härjar där, kan man nog säga att det rätt bra representerar verkligheten. En vän registrerade sig därför på detta forum för att vinna mer tolerans samt förståelse för de, eh, lägre stående varelserna.

  Men detta:

  ”Sen tänker jag på Hanna Graaf. Fan vad tråkigt det är med utvikningsbrudar som ska skaffa sig barn och helylleimage. Hon är säkert sjukt konservativ i familjefrågor.”

  Varför tror du det? För att man inte längre är så ”lössläppt” att man poserar naken eller lättklädd i herrtidningar, utan bildar familj, så kan man inte ha kvar en mer eller mindre öppen syn? Jag har ingen större koll på Hanna Graf nuförtiden så om det är något speciellt hon gjort eller sagt som gör att du tänker så här, får du gärna berätta mer om det. 🙂

  1. Släng ett ögapå hennes blogg så… Och sen så förknippar jag familjeliv med konservatism i familjefrågor lite sådär i allmänhet.

   1. Jag visste inte ens att hon har en blogg, men tack för informationen.

    Jo, folk på Familjeliv är, rent allmänt, ganska konservativa. Men det finns guldkorn där också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *