Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Så hemskt med bögiga kulturyttringar.

Igår frågade någon på twitter om en enda sak som är tråkigare än Justin Bieber-hatet. Det tog mig några timmar att fundera ut svaret, men så kom det till mig mitt i natten när jag vaknade till lite: medelålders män som ironiserar över ungdomar med häng. Kan fan inte fundera ut något tråkigare än det! Fick då denna länkad:

Nu skulle väl denna kunna tolkas som strikt upplysande också men jag tror inte att den är skapad i det syftet. Budskapet är att de tär kasst med häng eftersom det är något som äckliga fängelsehögar började med!!11!!1!!!!

Detta är nog bland det värsta jag vet: folk som ska hålla på och klanka ner på andra kulturuttryck för att de är bögiga. Det är ju något man hörs sägas om Justin Bieber ganska ofta också, att han är ”gay”. Pallar inte, det är så jävla tråkigt och ruttet.

2 kommentarer till Så hemskt med bögiga kulturyttringar.

  • Anders E skriver:

    Det där är dessutom inte ens sant. Det är en myt som har sitt ursprung i att 1) amerikanska fängelsekläder finns i ett ytterst begränsat antal storlekar samt att 2) fångarna inte tillåts använda bälten.

    Jag är medelålders man, och jag tycker verkligen stilen är skitful, men att skylla det på nån slags förment ”bögighet” är bara korkat. Estetiska argument, däremot…

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Raggarsk%C3%A5ra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv