Septum!

Idag kom jag över en lista som någon snubbe hade skrivit om varför det är osexigt med tatuerade/piercade brudar, så tänkte att jag skulle göra slag i saken och fixa septum som jag funderat på ett tag.
Screenshot_2014-10-17-13-20-31Gjorde den i en ~*cool studio*~ med en massa män + rockmusik. Som alltid när män göra någonting, speciellt något som är obehagligt, så var han extremt opedagogisk. Men aja.

Såhär blev det:

IMG_20141017_131831

IMG_20141017_152413Är väldigt nöjd! Och känner mig sexigare än någonsin.

5 reaktioner till “Septum!”

  1. Fan vad jag älskar septumpiercingar! De är så himla snygga 🙂 Tror att jag tycker de är extra snygga bara för att så många äldre tråkiga personer uttrycker åsikten ”varför vill du se ut som en jävla tjur”.

  2. Det där ser mycket coolt ut på dig!

    Till killen som sa att sådant är osexigt. Han kanske bara kan hålla käften om vad som är och inte är sexigt. Sist jag kollade var det mycket subjektivt, men det är väl det där gamla vanliga att han ser sig som en domare över vad som är godkänt kvinnligt utseende eller nåt.

    Hade han däremot sagt ”själv tycker jag att piercingar och tatueringar är lite frånstötande men jag förstår att många tycker precis tvärt om” så hade det inte funnits något problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *