Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Ska det inte ens få vara kul att röka cigg längre?

Alltså detta att Eu vill att cigg ska bli tråkigare. Är så ledsen. Detta på grund av följande:

  1. De vill förbjuda coola designer på cigarettpaketen utan vill att alla ska ha samma färg, storlek och typsnitt. Så besviken! Halva behållningen med att röka cigg är ju att det alltid finns nya coola designer.
  2. De vill ta bort smaksatta cigg som typ mentol. Nu röker jag förvisso inte mentol, men inser däremot att detta även kommer att gå ut över de asbra ”activate freshness”-ciggen som man kan trycka på filtret i så att det bli mentolsmak. De är så jävla balla!
  3. Storleken på ciggen ska bli ”standardiserad”, det vill säga inget utrymme för den perfekta ciggtjockleken som jag fortfarande drömmer om ska införas även i Sverige. Alltså inte de där jättetunna, men något tunnare än standardstorleken idag.

Nå, jag förstår ju att min reaktion på detta snarare är ett argument för att denna reglering skulle kunna fungera. Men ändå! Ska det inte ens få vara kul att röka cigg längre? Va?!?!?!?!

15 kommentarer till Ska det inte ens få vara kul att röka cigg längre?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv