Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Tack för stödet.

När jag publicerade artikeln igår så var jag verkligen orolig. Jag visste att den skulle väcka reaktioner, att det skulle komma en massa mansrättsaktivister och vara arga och sura, kalla mig lilla gumman och förklara för mig hur världen fungerar. Och så skedde ju, såklart. Men jag fick också en sån enorm jävla uppbackning.

Jag vill bara säga tack för det. Det betyder väldigt mycket att folk kommenterar, sprider, gillar och tar det jag skrev i försvar. Inte som att jag annars hade bytt åsikt, men det gör verkligen skillnad att inte känna att man står ensam. Sånt är jobbigt och tär, även om det ”bara” är elaka kommentarer på internet.

En kommentar till Tack för stödet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv