Varifrån kommer den jävla trafiken?

Hej blawglovers. Jag har noterat att jag har fått en massa direkttrafik till bloggen de senaste dagarna och undrar om någon kan svara på varför. Står jag omnämnd någonstans? I så fall vill jag gärna veta på grund av att jag är så jävla uppmärksamhetskåt och egocentrera. Blir så jävla frustrerad när jag inte vet varför jag får trafik.

9 reaktioner till “Varifrån kommer den jävla trafiken?”

    1. Jag har ett statistikverktyg, grejen är att dessa kommer ”direkt”, dvs har skrivit in adressen i fältet.

  1. Jag har bloggen bokmärkt, räknas det som en direktträff? I och med att jag höll på och kommentarstjafsade gick jag nog in mer än jag brukar. Å andra sidan kan jag kanske knappast ensam dragit upp statistiken.

    1. Det blir en direktlänk, men knappast det som är orsaken, pga statistiken mäts i unika besökare. Trevligt att du varit inne mycket dock =)

  2. Nej Alltsa jag kommer Fran lady dahmer. Klickade in mig nagra ggr darifran och nu hittar jag hit alleles sjalv:) den dar texten om attraktions lagen var nagot av det basta jag last!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *