Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Veckan.

IMG_20140201_161054Pysslade.IMG_20140203_091004Gjorde slut. Det var jobbigt men jag orkar och vill inte skriva om det nu. Vill ändå att ni ska veta, om ni inte redan snappat upp det på twitter/instagram. IMG_20140204_162941Bokade tatueringstid och tröstshoppade för att känna mig värdefull igen, men det gick inte särskilt bra.IMG_20140205_171134Såg ut såhär.IMG_20140205_180205Upprepade mig konstnärligt.IMG_20140208_101923Hängde med Lady Dahmer och Hannah.

20 kommentarer till Veckan.

 • Elina skriver:

  Hej! Skulle du kunna kolla in min tråd på Familjeliv (jaaa jag vet) och kanske ge mig någon kommentar här eller där (?) innehållande din åsikt om saken? Behöver feministisk vägledning och du är den jag ser upp till mest. Förstår om du inte har tid med sådant trams och jag kanske bara är dålig som inte kunde hitta ett inlägg om det ämnet i din blogg kanske men säg gärna nåt litet om det, om du vill. Det vore fint.

  http://www.familjeliv.se/Forum-24-73/m72467564.html

  • Fanny skriver:

   Har ej konto på familjeliv, så svarar här. Jag tycker inte att du ska låta dina feministiska värderingar ge dig mer dåligt samvete över det, men har du försökt hitta andra sätt att lösa dina jobbiga känslor? Jag kan säga att jag aldrig skulle ta någon på mindre allvar pga en operation och jag tycker att det är förkastlig att göra det, däremot tycker jag att det är tråkigt att folk känner att de måste genomföra en.

  • Ellen skriver:

   Hej Elina, kollade in ditt inlägg på familjeliv men har ej konto där så kan också svara dig lite kort här… Utan att känna dig känner jag rent spontant att ”nej, gör det inte, det är inte värt det!” men jag tycker självklart som Fanny och skulle inte ta dig på mindre allvar för att du opererat näsan.. Dessutom har du ju ingen skyldighet att säga det till varje person du träffar, så då slipper du tänka på nya personers reaktioner om du gör operationen.. Men jag tycker det är väldigt viktigt innan du tar ett beslut att du verkligen frågat dig tillräckligt grundligt för vem och varför du i så fall kommer göra om din näsa och vad det är du tror kommer ändras genom en operation (det har du säkert gjort men jag tror du förstår vad jag menar.).. Kram och lycka till!

 • Ellen skriver:

  Låter som en tuff vecka… Men så länge du vet att det var rätt beslut (vilket jag såklart litar på att du känner att det är) så är det ju en bra förändring även om det alltid är skitjobbigt när det tar slut men någon. Kraam

 • helena skriver:

  Johan – skriv bara det nedre stycket nästa gång du ska ”trösta” någon. Du kan verka jävligt oschysst annars. Som nu.

  Och Fanny – bästa tipset från mig är att försöka få tiden gå. En tycker ju oftast inte så mycket är kul just då kanske, men vara med vänner är bra :) Och gråta ut ordentligt, sådär så en nästan kräks, när en känner att känslorna väller fram. Kram!

 • sak skriver:

  Åh, jag känner med dig och skickar högar med cyberpepp!

  Och du ska veta att du är sjukt värdefull, fina människa! <3

 • Julia skriver:

  Usch, det är aldrig kul med uppbrott. Vill bara säga som så många andra att du är värdefull! Även om vi inte känner varandra så betyder dina texter mycket för mig, inte minst när jag själv gjorde slut med min partner. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv