14 reaktioner till “Vilka är ni?”

 1. jag hittade hit genom hanna och fastnade för den här beskrivningen ”Här kommer jag skriva om vad som faller mig in vilket i praktiken innebär politik, kläder, teckning, feminism, genus, ideal, litteratur, konst, ”åsikter”, snabba bilar och snygga brudar.” det skulle typ kunna vara skrivet av mig. min blogg är just nu mer ytligt inriktad då jag försöker hålla kläd/modefokus och inte sväva ut allt för mycket. att öht skriva en tjockisklädblogg känns dock som ett politiskt statement och feminismen smyger sig alltid in vad jag än gör.

 2. hehe hade glömt bort att du bloggar och sen såg jag länken hos Hanna och bara shit men fanny! jag tyckte ju inte om att läsa förrut för att du var så seriös och jag så oseriös. Antar att jag blivit mer seriös(kommer göra emil glad!) eller att jag bara är lättpåverkad av andras åsikter. Men nu tar jag mig faktiskt tid och läser vad du skriver och jag tycker att det är röligt! Sen får jag ju se fina bilder på er i stockholm också och känna lite saknad. Wiii!

  (pussa hilda på pannan och erik om du kommer åt) Och du snälla posta fler bilder på er och skriv vad ni göööör!

  varja

  1. Varför bloggar inte du, för övrigt? Jag skulle inge banga på att bli lite mer uppdaterad än bara på fb.

 3. Tonåring med för många åsikter på en rastlös jakt efter nya perspektiv från vettiga människor, som har skrivförmågan och insikterna jag saknar.

  Tittade in här efter Hannah Fridéns inlägg om dig och antog att hon inte kunde ha fel, och hittills gillar jag det.

 4. Hamnade här p.g.a. Hanna fridéns länk till dig och har nu tittat in på din blogg de senaste dagarna för att jag gillar det du skriver.

 5. Jag hittade dig genom underbaraclara, någon som kommenterade om att du hade skrivit om Underbaraclara!
  ingen har direkt skrivit om vem dom är. Jag läser till sjuksköterska och är 21. Jag tycker om choklad,morgonpasset i p3, Bor i studentkorridor. tycker om promenader och hundar. usch vilken kontaktannanons det började låta som Haha!!
  hejdå

 6. Hittade hit genom Hanna Fridén. Säger hon att en blogg är bra, så är den med största sannolikhet det. Och visst hade hon rätt även denna gång! I love itz 😀

 7. Hej.
  Jag såg å Hanna Fridéns länk och tänkte att hon (alltså du) läre ha humor, och det har du banne mig. Jag har sträckläst bloggen din senaste dagarna och jag jag måste säga att en sak jag tänker på förutom dina intressanta texter och fina bilder är att du verkar kunna bli så jävla härligt rosenrasande på saker och ting, och visa det! Jag önskar att jag var lite mer så. Jag är 24 år, läser psykologi, spelar volleyboll och funderar mycket, både själv och ihop med de jag tycker är vettiga.

  1. Kul med psykologi! Jag skulle vilja läsa det själv.

   Att kunna bli arg är en förmåga jag gillar, både hos mig själv och andra. Ilska driver samhället vidare.

 8. Jag har ju läst dig när du har länkat hos oss men tanken att lägga till dig på bloglovin’ slog mig inte förrän jag såg länken hos Hanna Fridén. Att bli länkad hos en stor bloggare betyder mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *