Egoboostandets baksida.

Tyra är fan bäst. Hon tipsar läsarna om att handlingar leder till konsekvenser och att man bör tänka på vad man gör och vad man säger. Och folk ba: gu va vis du är!

Alla bloggerskor på topplistan har ju typ 14 år gamla fans som tycker att allt de kläcker ur sig är guld och gröna skogar. Alla banala insikter det är självklart att man kommit till vid den åldern tas emot som livsvisdomar. Jag tänker mig hur de sitter och gottar sig åt hur jävla insiktsfulla dem är. Snacka om egoboost!

Vad tråkigt om vi får ett debattklimat som präglas av det här (vilket jag inte ser som en orimlighet) där alla bara framför åsikter som att ”man ska vara snäll” och ”det är dumt att vara rasist” och ser det som värdefulla insikter bara för att vi lever i en konstig kultur där folk praktisk taget dyrkar Tyra, Kenza, Blondinbella och Foki.

8 reaktioner till “Egoboostandets baksida.”

  1. Bättre om ungarna har Tyra och Blondinbella som förebilder än Kissie och Paow i alla fall. Delvis pga av sagda värderingar.

  2. Varför inte då fokusera på lite skarpare knivar i bloggskalpellådan?

    Vi har ju redan kommit fram till att lilla Tyra behöver fostras och tuktas, förslagsvis av undertecknad, huvudstupa över knät och med handflatan inpå på bara rumpeskinnet.

    Frågor på detta? 🙂

  3. Så jäkla klockrent skrivet!! det har jag faktiskt aldrig tänkt på..!
    Jag tycker att fler borde ”dyrka” Egoina istället, hon är ju bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *