Humor.

Denna kommentar hos Lady dahmer är ju bara för lustig:

jag kikade förresten på din profilbild.
en fråga ’varför rakar du inte dig under armhålorna’
det ser riktigt äckligt ut och du är ju trots allt en kvinna , bara ett tips till utseendet 

Speciellt när det kommer några dagar efter det här inlägget (om en idiot som tipsade Hanna Friden om hur hon skulle kunna bli snyggare genom att raka benen) och det här inlägget (om det där ständiga snyggtipsandet som vissa måste ägna sig åt).

6 reaktioner till “Humor.”

  1. Ja herregud vad hemskt det är med hår under armarna, på benen och musen. Vafan, det är ju inte direkt många som säger åt männen att raka sig runt kuken eller under armarna!
    Låt håret växa! 🙂

  2. Extra roligt med folk som tycker det är så viktigt att vara ”ärlig”. Ok om LD frågat ”tycker ni det är snyggt eller äckligt med hår under armarna?” men att helt utan att tillfrågas kläcka ur sig skit, det är fan inte uppfostran!

  3. Hatar snyggtipsande. Dels kanske folk tycker hår under armarna är snyggt, vad fan, tror de verkligen att alla håller med om normen? Dels har väl ingen bett om dessa tips heller. Jag har fått liknande kommentarer ibland, som sägs vara välmenade, men jag. Har. Inte. Bett. Om. Dem. Det var t.ex. en tjej (?) som ständigt ’tipsade’ mig om att jag borde träna mina lår så att de inte går ihop (varför tränar du inte? frågade hon, som om man bah inte KAN hålla på och träna om ens lår går ihop, tränar man är man alltid supersmal!) och att jag inte borde ha strumpbyxor i ballerinaskorna för det ser tydligen inte bra ut alls. Herre gud, jag BRYR mig inte. Jag skiter i om mina lår går ihop och jag skiter i om någon tycker det är fult med strumpbyxor i ballerinaskor. JAG tycker att det är snyggt och det är det som räknas.

    När det gäller hår sedan är det ju så himla idiotiskt att anta att man måste raka sig som kvinna för att man är okvinnlig annars. Alla vuxna kvinnor har hår under armarna naturligt, så hur kan det vara okvinnligt? Egentligen, menar jag? Man gör väl som man själv vill, får jag hoppas, och har man inte bett om någons åsikt kan de hålla käften.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *