Jag hatar demokrati.

Detta är mitt mode just nu. Jag hatar demokrati, jag hatar Sverige, jag hatar valdebatten. Fy fan! Fy för SD i vågmästarroll, fy för inget Piratparti ens i närheten av 1 %, fy för alla människor som banaliserar svåra ekonomiska frågor till nåt jävla sandlådetjafs om att man ska ”dela med sig” när det de facto ÄR så att företag och därmed inkomster och arbetstillfällen flyttar utomlands om man har för höga skatter, men också fy för människor som tycker att det är vettigt att tvinga svårt sjuka människor att söka jobb.

2 reaktioner till “Jag hatar demokrati.”

  1. Hej

    Jag förstår att du är besviken. Du är långt ifrån ensam. Men i motgången tvingas man bestämma sig för vad man är beredd att satsa. Jag tycker att du bör bli medlem i Piratpartiet (om du inte redan är det) och engagera dig lokalt, både inom partiet och inom vårt ungdomsförbund Ung Pirat. På så sätt kan du hjälpa oss att se till att vi lyckas betydligt bättre i valet 2014.

    mvh

    Mab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *