Jävla Jenny.

Sånt här gör mig fan genuint glad. Jag snackade med Mp-brudar för nån vecka sen och en av tjejerna har uppenbarligen hittat min blogg, kommit ihåg mig, vad jag undrade över, letat upp det och kommenterat. Skitfint verkligen.

Som svar på kommentaren: nej, ni gjorde inget beige intryck, men det här var inte samma dag som jag snackade med er. Tvärtom tyckte jag att du gjorde ett mycket sympatiskt och insatt intryck, till skillnad från den där socialdemokrattjejen jag snackade med.

När det gäller er psykvårdspolitik så tycker jag att det låter vettigt. Som jag ser det är det dock viktigare att alla psykvård utvärderas och kvalitetskollas och att man som psyksjuk inte blir utsatt för godtycke på samma sätt som ofta sker idag. Helt enkelt att alla statligt finansierad vård ska vara evidensbaserad och ofta bli utvärderad. Men att eftersträva att fler får hjälp i rätt tid är såklart också bra.

Psykvården är ett jävligt svårt område och jag tror att det är för uppfuckat för att kunna lösas med hjälp av mer resurser, jag tror att det man måste göra är att göra en ordentlig utredning över hela jävla skiten och därifrån ändra allt, i grunden. Kostsamt, men fortfarande en värd investering, inte bara för ekonomin utan för att det finns få saker som är så viktiga som att behandla medborgarna i ett land värdigt.

Men att vara såhär engagerad i sina väljare berättigar nästan en röst. Jag ska nog överväga saken.

En kommentar till “Jävla Jenny.”

  1. Och så är det ju så att det som kostar minst (attitydförändringar) är det som är svårast att få till. Det är bra att du trycker dit politikerna, oavsett färg. Det är ju därför vi visar oss ute nu, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *