Ny design!

Som ni förhoppningsvis ser så har jag bytt bloggdesign, eller snarare ändrat headern och fixat till en del grejer. Det är Lady Dahmer som har gjort den och jag är så himla himla nöjd. Brukar jag fixa själv annars och jag är verkligen inte särskilt bra på sådant.

115Bilden i headern har Isak tagit.

9 reaktioner till “Ny design!”

  1. Superfint! Älskar färgerna i headerbilden & det är lättare att läsa textern i header & underkategorierna nu också

    1. Är problemet att övre halvan av headern inte syns? Jag ordnar mina fönster med http://xmonad.org/ och råkar ut för detta om webbläsarfönstret är för smalt, så det kanske uppstår när det är för låg horisontell upplösning.

    2. Bilden kapas ovanför Fannys nästipp om webbläsarfönstret är smalare än ca 1000 punkter. Det har inget att göra med Android eller iOS i sig, fast smartphones har normalt lägre upplösning än så. Misstänker att det kan ha att göra med metataggen viewport i början av sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *