Kommentarer.

Har fått in lite nya fina kommentarer!
BptfMjDCUAAwHBo.jpg largeJa, det finns ju risk att jag sprider idéer som gör att män inte kommer lika lätt undan med sina övergrepp. Hemska tanke! Måste nu ”ta mitt ansvar” och sluta få folk att tro att det är ett övergrepp att ha sex med någon trots att denna inte vill.

BpXQiejIAAAQht5.jpg largeGillar verkligen den här kommentaren. Så jävla desperat! Så himla jobbigt det är för denna person att jag inte fattat hur det hänger ihop än och kommit till insikt om att Den Sanna Liberalismen är det enda rätta.

BpnhU2yIEAA-ArJ.jpg largeVet inte hur det är med ”normala karlar” men vet att det finns en del män som gillar den här bloggen. Jag har en vag känsla av att det finns något slags cirkelresonemang här, som gör att en man direkt diskvalificerar sig från att vara en ”normal karl” om han nu skulle gilla min blogg. Sedan tycker jag också att det är intressant att folk får för sig att jag riktar mig till män sådär i allmänhet.

BpvshzRCQAIYN_2.jpg large

Älskar förolämpningen ”befriad från stil och hövlighet”! Vet inte varför jag får utrymme, gissningsvis tycker folk i allmänhet att ”stil och hövlighet” inte är avgörande för huruvida de tar till sig av texter eller inte.

BpvsyOyIgAA2QTJ.jpg largeTråkigt nog så har en tyvärr ofta samröre med män fast en inte har sex med dem.

4 reaktioner till “Kommentarer.”

  1. Haha muppar! ”Tänk på att unga tjejer läser din blogg.” Jag bara önskar att jag hade hittat en blogg som denna som ännu yngre!! 🙂 Den förvirrade Shawn borde väl tänka på att du ju varit liberal, och därmed kan anses ha god kännedom om liberalismen? Nr tre är uppenbarligen ingen normal karl eftersom han ju bryr sig om din blogg 😉 Och Maria är ju väldigt kreativ i sina förolämpningar som försöker gå på ditt språk som vedervärdigt bland annat! Hahaha

  2. Haha, är en inte hetero har en ingen rätt att uttala sig. Rimligt!

    Önskar också att jag kunnat läsa dig som ung, grattis alla unga tjejer!!

  3. Eftersom haters kommenterar vill jag försöka återställa balansen lite. Du anar inte hur mycket det ger mig att läsa din blogg. Hur mycket dina ord ger mig en förståelse och förklaring till allt jag känt under hela mitt liv. Istället för att luras av patriarkatets skuldbeläggande. Fortsätt sprid dina kloka idéer, är du snäll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *