Antifeministerna slår nya rekord i rimliga resonemang.

Alltså ursäkta för att jag skriver ännu ett inlägg om nippriga antifeminister som inte förstår satir men detta är så jävla kul. Det har kommit in en ny kommentar på inlägget om att jag är en manshatare som tycker att män ska byta kön.

Ja detta visar ju om inte annat hur extremt galen den feministiska världen är. När folk inte kan se skillnad på ”satir” och feministisk verklighet så är det illa ställt med den feministiska verkligheten… Det som feminister trycker ut dagligen är just så galet att allt kan vara satir. Vad är det för skillnad på detta inlägg och valfritt annat från henne eller någon annan feministbloggare? Är det satir alltihop?

Okej. Så att en antifeminist inte kan se att ett inlägg är satiriskt när det typ står rakt ut i inlägget bevisar alltså att feminister är knäppa? Är det bara jag som känner att bevisningen haltar liiiite här?

Jag skulle verkligen vilja se den feminist som hävdar att män borde byta kön för att de fått så dåligt rykte seriöst. Jag har verkligen aldrig hört någon yttra detta, och tvivlar på att det finns någon som gjort det alls, inte ens den mest superextrema manshatarfeministen kan väl tycka så? Det är ju inte som att det inlägget jag skrev var något som feminister brukar företräda. Jag har i alla fall aldrig sett den åsikten uttryckas, och uttryckte den själv för att visa på absurditeten i att säga detsamma om feminister, inte av något annat skäl.

Tyvärr antifeminister, men det är inte mitt fel att ni inte klarar av att läsa enkel text. Problemet är att ni är för korkade eller för besatta av era vanföreställningar om att alla feminister hatar män, eller båda delarna.

Nå, det stora problemet här är väl att de är så besatta av att driva sin världsbild i bevis att de helt frångår vett och sans. Tvivlar starkt på att de skulle driva samma resonemang kring någon annan företeelse.

8 reaktioner till “Antifeministerna slår nya rekord i rimliga resonemang.”

 1. hahaha. Gulligt. Alltså deras resonemang….blir helt häpen över att det kan vara så himla skrämmande med feminism, alltså är de rädda på riktigt att någon ska komma och skära snabeln av dem?

 2. Mitt problem är att jag inte kan skratta åt dem längre, jag blir bara så arg så jag kokar. Man KAN inte argumentera som de gör, det finns ingenting som är okej med det och jag blir så vansinnigt frustrerad över människor som verkligen inte vill förstå. Åh, jag får andnöd känner jag. Och hur ska man kunna nå dem och komma någon vart? (jag är medveten om att dessa personer inte nödvändigtvis har mer makt eller inflytande än vi, men det gör ju onekligen att utvecklingen går lite trögt…)

  1. Jag håller med. Jag går in på t ex Aktivarum ibland av någon anledning, och får panik. Det kommer nog aldrig gå att nå fram till de där människorna. Så mycket hat, och så mycket som ältats om och om igen, varje dag, ända sen Genusnytt startade och lades ner. Jag upplever ingen som helst vilja att förstå från dem. Titta bara på hur de försökte driva med ”33 anledningar”. Fy fan.

   1. En ska inte plåga sig själv så och gå in på dem. De är ju bara nippriga.

  2. Nej, det kan vara frustrerande. För mig går det i perioder. Ibland skrattar jag bara, ibland blir jag bara trött som fan.

 3. Jag tror inte att de faktiskt läser bloggar som din. De skrollar väl typ igenom den, skumläser lite här och där och hoppas på att hitta någon mening eller ett inlägg som de kan gråta över.
  För de kan ju fan inte ha läst din blogg om de tycker att du alltid skriver på det där viset, det är ju löjligt.

  1. Troligen är det som du säger. Det är ju en helt orimlig anklagelse.

 4. Kul att de försöker bortförklara sin dumhet. Uppenbarligen förstod de inte din satir och nu skäms de för att de så gravt missuppfattade vad du skrev och försöker därför bortförklara sin egen dumhet. Gud förbjude att de erkänner att de hade fel liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *