Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Att jag inte tänkt på det innan!

Fan vad jag lackar på den här retoriken hos vissa högermänniskor. Vår politik handlar om att skydda dem svaga, alla stackars invandrare och ensamstående mammor. Hur? Genom att avskaffa facket såklart! Universallösningen på alla problem; gör det sämre för arbetarna. Att jag inte tänkt på det innan!

5 kommentarer till Att jag inte tänkt på det innan!

 • Tildaf skriver:

  Det som de dessutom verkar glömma bort angående den ensamstående kvinnan (som tydligen inte förtjänade ett påhittat namn) och Aschmed (skum stavning, uttalet blir ju helt fel) är att det där jobbet för den där skitlönen är bara nått man vill ha för att få in en fot. Sen vill man få ett jobb med bättre, normal lön, när man har erfarenheten i ryggen. Men om man sänker ingångslönerna så kommer jobben ha en sämre löneutveckling… såklart. För det är bara idioter som tror (eller vill inbilla andra att tro) att arbetsgivare kommer säga ”Nej men nu när jag sänkte ingångslönen måste jag göra en bättre löneutveckling” snarare än ”JIPPIE! MOORE FOR ME LESS FOR YOU!”.

  Jag sitter i en nämnd där vi är arbetsgivare för en hel hög med människor och där märker man ju också vilket parti där tankarna om våra anställda inte verkar vara särskilt höga. ”Nej, de ska få lägsta nivån i friskvårdsbidrag och inte en spänn till fast vi tagit bort andra friskvårdsförmåner! Inte ska vi väl lägga en spänn extra på våra arbetstagare!?”. Som tur är får resten av oss med oppositionen och kan driva igenom beslut utan de(M).

  • Fanny skriver:

   På typ sjukhus så tror jag att resonemanget kan ha bäring eftersom de får en viss budget tilldelad, som används till löner. I andra fall är det nog mest efterblivet.

   • Tildaf skriver:

    Ja precis, möjligtvis kunde det kanske funka i offentlig sektor där det går att reglera mer, men i privat… skulle inte tro det va.

 • Sven skriver:

  Update: Kommunal har avskaffat minimilönen inom sitt område, som är väldigt stort. Jag tror att Kommunal är det största LO-förbundet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv