Bloggutmaning om sex och relationer.

Jag har funderat mycket på det här med samlevnadsformer, sex och kärlek nu på sista tiden och jag tänkte att jag skulle författa en liten såndär bloggutmaning. Till en början till mig själv, för att peppa mig själv att skriva om dessa ämnen. Men det vore ju verkligen skitkul om någon annan också ville vara med!

Jag tänkte i alla fall försöka bli lite mer personlig och lite mindre politisk. Skriva om mina tankar, känslor och erfarenheter. Jag kommer säkert att baka in feminism i texterna, men det ska framförallt handla om mina personliga perspektiv.

Jag tänkte i alla fall skriva varannan eller var tredje dag under dessa rubriker, i denna ordning. Jag är inte hundra på rubrikerna än och några kanske förändras under tidens gång, men nu tycker jag att de täcker upp ganska bra det jag vill skriva om och det jag skulle tycka det var kul om andra skrev om. Kom gärna med förslag på förändringar eller tillägg!

 1. Kärlek
 2. Monogami
 3. Äktenskap
 4. Kärnfamiljen
 5. Sexuell exklusivitet
 6. Otrohet
 7. Kärlek eller ideal
 8. Sexuella läggningar
 9. När kärlek bli vänskap
 10. Uppbrott

Och så vill jag såklart hemskt gärna att ni också deltar och skriver under dess rubriker. Det vore verkligen kul att få läsa andra personers tankar kring dess ämnen, som jag tycker man läser om alltför sällan. Kom igen nu!

17 reaktioner till “Bloggutmaning om sex och relationer.”

 1. Jag hänger gärna på, saknar blogginspiration för tillfället 😉
  Tycker att relationer, kärlek och sex är väldigt intressanta ämnen, folk har så otroligt skilda åsikter om det.. 🙂

 2. punkt 5 och 7 skulle ju kunna utvecklas till frågor. Hur är det tänkt att diskutera runt dem? Annars intressant lista, funderar på att skriva!

  1. Hade tänkt att det är upp till skribenten att avgöra. De inlägg som kommit in från andra personer om kärlek är väldigt olika och tar inte alls upp samma vinklar som mitt. Om man vill kan man ju vänta på att jag har skrivit mitt och sedan hämta inspiration från det. Funderar dock på att styra upp detta lite mer och typ publicera ämnet, mina egna tankar i korthet och lite inspirationsfågor. Verkar rätt bra vid närmare eftertanke, eftersom folk ju faktiskt vill skriva!

 3. Pingback: Otrohetsinlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *