Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Radikalfeminist och kommunist vid namn Fanny Åström (mellannamn: Arsinoe) som studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet. Bloggar om relationer, kommunism, feminism och ideologi.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dagens feministrant.

Fan vad trött jag blir på actionfilmer där det finns en tjej med som dessutom är helt jävla hysterisk. Hysteriska människor överlag är ju fruktansvärt jobbiga och det är så jävla typiskt att den enda kvinnan i en film också ska vara den jobbigaste karaktären.

Detta är ju såklart ingen nyhet för er, begåvade blawglovers, men ibland måste man få konstatera det uppenbara.

3 kommentarer till Dagens feministrant.

  • Elina skriver:

    Ååh, eller klassikern! Bruden i acctionfilmer som har en svår och komplicerad historia, klär sig sexigt, är ironisk och bitter mot alla tokiga manliga karaktärer/ smarta manliga huvudpersoner, är skitbra på att slåss och blöder lite sådär sexigt efter slagsmål och till sist finner sin rätta modersinstinkt djupt inombords i slutet på filmen när hon får ihop det med den manliga huvudkaraktären. ÅÅÅÅ så uttjatat att jag får seriös migrän. Fast det var kanske precis så du menade ;)

    • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

      Obs att om man är kvinna så är man automatiskt likadan som alla andra kvinnor i världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ge mig pengar!
Arkiv