Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Radikalfeminist och kommunist vid namn Fanny Åström (mellannamn: Arsinoe) som studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet. Bloggar om relationer, kommunism, feminism och ideologi.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Dagens mattips.

Dagen till ära har jag ett litet mattips.

Tipset handlar om världen bästa snabbmat. Rödbetor. Det är supergott, säkert även mycket nyttigt med sköna antioxidanter, säkert gi eller något och jättebra och praktiskt att ha i sallader och allt möjligt.

Därför brukar jag koka rödbetor och ha i kylen. Det tar ungefär 40 minuter att koka och sen är det bara att dra av skalet. Jag brukar göra sallad med rödbetor, matvete, ruccola och fetaost. Hummus är också supergott till.

Det finaste är ändå att det finns få saker som köra igång magen så som rödbetor. Jag svär. När jag hade magproblem så var det rödbetorna som fick allt att funka ändå.

Satan vad onaturligt det här inlägget kändes, men nu har jag redan skrivit det så låt gå. Jag kan lägga upp ett skönt rödbetsrecept sen när andan faller på.

2 kommentarer till Dagens mattips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ge mig pengar!
Arkiv