Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Radikalfeminist och kommunist vid namn Fanny Åström (mellannamn: Arsinoe) som studerar pol.kand. vid Uppsala Universitet. Bloggar om relationer, kommunism, feminism och ideologi.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Egobild och gnäll.

Satan alltså. Jag blev väckt av att det ringde från vikarieförmedlingen och sedan var jag utanför huset på 40 minuter. Därför har jag sett ut som skit i håret och ansiktet hela dagen. Jag tiggde fan till och med en tofs från en tjej på tunnelbanan för att jag inte ville se ut som att jag varit på spritfest hela natten inför eleverna. Hon såg helt chockad ut, men det var det värt.

Därav egobilden. Jag ville visa min bästa sida för nån på kvällen såhär. Uppmejkad och retuscherad till döden. Och det står jag för. Nu ska jag sova inför min syslöjdslektion som jag har imorgon. Det hela ska bli mycket spännande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ge mig pengar!
Arkiv