Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Jag om kvinnohår och mer om Iogt-Nto:s senaste kampanj.

Om ni vill lyssna på mig svamla lite om kvinnohår med utgångspunkt ur detta inlägg så kan ni lyssna på tendens här. Jag snackar typ fem minuter in, men jag rekommenderar att lyssna på hela programmet för det var faktiskt himla intressant.

Här är en artikel där jag uttalat mig angående Iogt-Nto:s senaste kampanj som jag ju bloggade om här. Det hela har också kommenterats av Karlsson som är kommunikationschef på Iogt-Nto

– Var och en gör sina egna tolkningar, men vi vill sträcka upp en skrattspegel och visa på de normer som finns kring alkohol.
– Det handlar inte om att vi vill skuldbelägga någon. Det finns alltid ett maktperspektiv när man pratar könsroller och det blir extra tydligt när alkoholen kommer med i bilden.

Det kan mycket väl vara så att det är menat att vara satiriskt, men jag tycker att det är en ganska konstig satir i så fall. I mina ögon verkar det mer som vanligt drivande med bimbos. Det funkar inte att göra så och sedan bara hävda att det är satir, det måste framgå också. Det tycker jag inte att det gör. Om de hade velat lyfta fram maktaspekter i spelet mellan män och kvinnor hade det kunnat göras betydligt mycket snyggare.

2 kommentarer till Jag om kvinnohår och mer om Iogt-Nto:s senaste kampanj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv