Jag tänker inte utesluta något för att det inte passar in.

Herregud. Den här människan Lo vill verkligen inte lägga ner.

Poängen är att ni som tror att ni är så unika är en egen sort. Och ni är väldigt många. (Kolla bara alla kommentarer). Det är extremt random att ta kort i speglar.

Nej, jag är inte provocerad. Man ser ju dessa bilder titt som tätt. Det är bara svårt att ta den typen seriöst. Speciellt när någon försöker vara seriös och skriva om politik och samtidigt läser bloggar som Kissies.

Ville bara ge dig en annan synvinkel. Men jag tror inte riktigt att det går in på ett bra tag.

Är det inte konstigt att hon utgår från att jag tycker mig vara ”unik” när jag faktiskt aldrig gjort en grej av det mig veterligen. Men det är väl sånt där man inte märker själv, antar jag. När man försöker för mycket.

Men det roliga med detta är ju att hon inte tycker att man kan vara ”seriös” och skriva om politik och samtidigt läsa Kissies blogg. Mina inlägg om politik måste väl få stå för sig själva? Vad spelar det för roll för innehållet om jag läser Kissies blogg. Det är ju jättekonstigt. Om hon nu tycker innehållet i mina politikinlägg är skit kan hon väl skriva det, men att kritisera mig för själva blandningen känns bara udda.

En sak jag faktiskt eftersträvar med den här bloggen är att visa upp många olika sidor av vem jag är. Det innebär töntiga bilder på blommor och insekter, dagens outfit, politik, feminism och Kissies blogg, som jag faktiskt läser. Det hade ju varit otroligt töntigt, att ta mig själv på för stort allvar och tro att jag är unik att försöka förneka detta. Att langa svador som: ”jag läser ju inte Kissies men…” eller att tycka att jag stod över vissa ämnen som ju ändå är relevanta förvår samtid.

Vissa kanske inte gillar det. Vissa tycker väl att man ska ha en blogg som handla rom något viktigt som politik och sedan endast skriva om det. Men jag är inte sån. Jag tycker om att skriva om allt som intresserar mig och jag vill inte utesluta något för att det inte passar in.

7 reaktioner till “Jag tänker inte utesluta något för att det inte passar in.”

 1. Nu ska jag inte köra den där ”hon är väl bara avundsjuk” för det är nog inte det hon är, det är nog snarare så att hon inte förstår sig på dig (det enda hon tycks förstå är att du vill vara ”unik”). Det är skönt att sätta folk i fack, då slipper man lära känna dem och alla lagren som faktiskt är en person (tänk er bara; Hitler var djurvän).

  För övrigt tycker jag det är en såndär riktigt skön grej att du läser Kissies blogg och faktiskt engagerar dig i hennes liv genom att ge oss små uppdateringar om henne lite då och då.

 2. Tycker det är dom softaste platserna att finna politiska inlägg på, där det är en skön blandning & inte så tvunget & riksdagsstelt som somliga politiska bloggar vill ha det. Jag är alldeles för blommig i huvudet för att känna lust att läsa 10 politiska bloggar där designen alltid är grå & blå & några ’viktiga’ personer länkas samtidigt som bloggförfattaren spottar ur sig stela inlägg utan målande språk.

  Det är ingen jävla power i det, inget intresse. Att du blandar är fint. Man är väl en blandning som person, eller?

 3. Men shit, vilken grej att störa sig på. Jag tycker din blogg är go just för att du verkar kunna skriva om allt. Det är befriande att du är seriös och skriver om allvarliga ämnen samtidigt som du blandar upp det med allt annat som uppenbarligen hör till ditt liv. Jag har fastnat vid din blogg just därför! En sak jag undrar dock, som visserligen är lite off topic men ändå.. Hur gammal är du?

 4. Kan ni inte bara släppa fullt ut och gå loss ohämmat, töser? ”Grisfia!” ”Apa!” ”Subba!” ”Skata!”

  😀 😀 😀

 5. Men då vet vi. Man kan inte ta valfri dagstidnings artiklar om Putins statsbesök, massakern i Syrien eller Wikileaks släpp av Gitmodokument på allvar eftersom samma dagstidning också skriver om det kommande prinsbröloppet i UK, vem som åkte ut i Big Brother och har ett modereportage då och då.

  Men för att återgå till det som han/hon (jag är inte lika säker som du på att det är en ”hon”) började med–att din kamera är med på alla bilder som du tar på dig själv: Varför är det nåt att reta upp sig på? Varför tolkas det som att det är läge att dra upp Jantelagen? Hur har Lo tänkt sig att du ska kunna ta en bild på dig själv utan att rigga upp stativ och använda självutlösare eller utlösarsladd? Kan man då kalla det för en ögonblicksbild? Och om du gjorde det sist nämnda–skulle då inte Lo börja klaga på att man såg dig med utlösaren i handen på bilderna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *