Januari 2011.

Kollar igenom bildarkivet från Januari 2011 och tänker på Mitt Liv.
003Mådde ganska dåligt den vintern. Gick ut gymnasiet den månaden, gick en termin extra på grund av utbrändhet. Den började jag jobba som lärarvikarie visa ett bemanningsföretag vilket vad vidrigt på många olika vis. Här är en bild från gamla stan.

064Den här gången gick jag till när jag skulle till skolan! Även känd som pissgången.

054Var hemma ganska mycket. Såhär såg det ut.

073Gjorde slutarbete i Foto A på skogskyrkogården. Blev ganska fina bilder.

182Gjorde nästan slut med min dåvarande pojkvän. Bråkade jättemycket och mådde jättedåligt. Det var verkligen jobbigt på en massa olika sätt. Men det ”löste sig” och vi var ihop typ ett halvår till. Bilden ovan är tagen dagen efter detta drama ägde rum.

115Det byggdes en arena vid Globen. Nu är den färdig och är oerhört stor och väldigt väldigt ful. Märkligt då det byggdes två jättelika arenor i Stockholm i princip samtidigt, har svårt att se syftet med det.

150Var fortfarande typ liberal (vill minnas att det var ungefär vid denna tidpunkt jag började förstå problemen med den ideologin). Den här bilden är tagen när jag hängde hos en annan liberal.

126Hängde med Emil.

2 reaktioner till “Januari 2011.”

  1. Jag tänkte kolla med dig om du kan tipsa om några bra videos som förklarar patriarkatet för någon som inte är så insatt?
    Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *