Kom och se mig svamla om hur en tar plats på internet som kvinna den åttonde Mars.

Den åttonde Mars ska jag fira genom att medverka i ett panelsamtal kring att ta plats på internet som kvinna. De som anordnar detta event är poddarna Fan vad fittigt och Vreden och det hela tar plats på Helenes Krog och Bar som ligger vid Mariatorget i Stockholm. Förutom samtalet jag ska medverka i så kommer det att hållas ett om podcasten som feministiskt verktyg och ett om hur vi kan använda internet för att vända debatten.

Jag tycker det känns jätteroligt att få vara med alla balla feminister, och jag hoppas såklart att så många som möjligt av er kommer och kollar när jag svamlar. Jag är även väldigt nervös eftersom talet verkligen inte är mitt främsta uttryckssätt och för att det kommer vara en massa balla personer där och gud jag dör.

Nåja, det blir säkert kul. Kom dit om du kan och vill! Här finns facebookeventet för den som vill stå på listan (det måste en göra för att komma in tydligen, men det är gratis) eller så kan ni mejla till fanvadfittigt@gmail.com att ni kommer.

5 reaktioner till “Kom och se mig svamla om hur en tar plats på internet som kvinna den åttonde Mars.”

  1. Alltså jag har funderat en del sista dagarna kring just kvinnor och Internet (mestadels inom just bloggandet).
    Underbara Clara har ju bloggat en del om just det här med att en del inte tar en på allvar om en kommer och säger att en är bloggare. Samtidigt med detta så har exempelvis prisutdelingar för bloggare gått från ”bloggare” till manlig resp kvinnlig bloggare…och majoriteten stora bloggare är kvinnor i dagens läge.
    Normalt sett brukar inte män förfasa sig så jättemycket över att kvinnor är överrepresenterade i någon yrkesgrupp, säg vården, barnomsorgen osv. Men här känns det som att en hel del män känner sig direkt hotade.
    Det är ganska spännande, att så fort det är prat om någon form av makt, som kvinnorna tar (att höra så mycket som bloggare ändå gör idag borde innebära någon form av mediamakt)

    …eh appropå att du ska prata om just ta plats på Internet.

  2. Bor inte i Stockholm, men skulle behöva leta upp någon annan som kan lära mig om hur jag kan göra Podcasts. Så det hade varit jättenyttigt för mig att lyssna på om hur podcasten kan användas som feministiskt verktyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *