Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Lägesupdatering.

IMG_20141018_134239Hej!

Jag har skrivit om detta innan men jag vill påminna så att alla vet; jag har tyvärr ingen ork att svara på mejl. Det gör mig dessvärre oerhört stressad att ha mejlkommunikation, vilket gör att jag har valt att rensa bort den. Jag är ledsen för det, men känner att jag måste prioritera att inte blir stressad. Jag läser såklart mejlen ändå, så ni får gärna skicka, men förvänta er inte att jag svarar.

Om ni är i behov av stöd så kan ni märka mejlet med ”behov av stöd”, och i så fall ska jag försöka ta mig tid att svara.

Om ni har någon fråga om råd kan ni ställa den på min ask.fm, jag brukar känna mig mindre stressad av att svara på frågor där.

En kommentar till Lägesupdatering.

  • Hyperexium skriver:

    Ska bara säga att detta är ett korrekt beslut. Det tog mig själv ca 8 år innan jag kom så långt i mitt informationskaos ang internet (att överhuvudtaget begränsa det på något sätt). Själva internets entré för gemene person har visat sig vara oförutsägbar på många sätt och även mycket individuell – hur någon reagerar på ett informationsöverflöd, speciellt då om den är i centrum utav det s a s (har en blogg, deltar aktivt i diskussioner, m m). Om typ 20 år vet vi vad som egentligen hände (och händer) inom oss och i vår hjärna under den typen utav stress som vi många gånger hamnar i idag… och det var sannolikt inget bra alls för många (det var åtminstone vad en forskare på området sa för ca ett år sedan – kunde ej hitta länken nu).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv