Lögner i platsannonserna.

Grej som hänt mig två gånger nu: arbetsköpare skriver på platsbanken att lönen består i grundlön och provision, när det i själva verket bara är provisionslön.

Jag tycker det är så jävla fräckt att ljuga i en platsannons. Det tar mig fan tid att skriva ansökan, boka möte, åka dit, träffa dem och åka hem igen. Jag avbokar vad som än står på schemat för en jävla arbetsintervju och så ljuger folk om de grundläggande lönevillkoren.

Jag tycker bara att det är så jävla respektlöst att ta folks tid i anspråk på det sättet. Jag ska fan skicka en faktura till dem.

5 reaktioner till “Lögner i platsannonserna.”

  1. Ja men det är väl de där jävla telemarketing-svinen? Skit i dem då, det finns väl andra jobb att söka också.

      1. De är rätt bra på att förställa sig, va? Sätt dit asen för vilseledande bla bla, inte marknadsföring men kanske rekrytering, det kan inte vara rimligt att de far med osanning, eller hur.

        1. Jag ska kolla det där med arbetsförmedlingen nästa gång jag är där. Jag tycker inte heller att det borde vara okej med tanke på den tid det tar för mig att söka ett jobb (om man gör reserch innan osv, som man ju gör om man är seriös). Dessutom verkar det ju vara något vissa satt i system, iom att jag stöttpå det två gånger under tre intervjuer med sådana företag,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *