Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Måste få veta.

Fick denna kryptiska kommentar angående mitt inlägg om Size me:

lägg ner din blogg så slipper vi skriva om ditt inlägg.. snälla för ingen elev pallar läsa denna text så ta bort den!

Och undrar på grund av detta: är det någon skolklass som har en uppgift som inkluderar att läsa mitt inlägg om Size me. Alltså, jag kan verkligen förstå att man tycker att det suger och det är helt okej med mig, men det vore otroligt smickrande om det var så. Så tja, om någon vet, snälla berätta!

8 kommentarer till Måste få veta.

  • MarySaintMary skriver:

    Haha, vad kul! Hoppas! Jag var ”ungdomsreporter” på en tidning när jag gick på gymnasiet och då hade vi nåt religionstema till vilket jag skrev en informativ text om judendom/islam/kristendom (tror jag det var, typ hur de hänger ihop). Sen berättade en kompis som gick en annan linje att deras lärare använt den i undervisningen! Man blir allt lite smickrad :)

  • Jessica skriver:

    haha, vad rart om det är nån sjundeklassare som fått en ovanlig hemuppgift av svenskläraren. Ser framför mig hur de tjuvröker bakom nån vägg och ba ”asså guuuu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv