Obehagligt stalkerbeteende hos antifeminist.

Det verkar som om samma person som filmade mitt tal för ett par veckor sedan också ligger bakom en antifeministblogg som i princip kommenterar vartenda inlägg jag skriver, och skriver till 70% om mig. Personen har också skrivit i min flashbacktråd. Det rör sig liksom inte om något direkt hot/hat, men det i likförbannat jävligt obehagligt att enskild individ är så jävla taggad på att ”kritisera” precis allt jag tar mig för. Vad är det som driver människan, liksom?

Fattar inte sådana personer att de bidrar till en jävligt hätsk stämning mot enskilda individer? Den här människan sysslar alltså med att peka ut mig specifikt, inte feminister i allmänhet eller något liknande. Det är något som faktiskt försätter mig i en riskfylld situation. I den där typen av sammanhang så trissas stämningen upp, tonen blir hårdare, till slut blir det helt acceptabelt att sitta och spekulera i enskilda individers psykiska hälsa, säga att de borde få mer kuk/ett kok stryk eller liknande. Det är inte fråga om någon öppen och ärlig debatt, utan det är en anonym smutskastning som upplevs som jävligt obehaglig och skrämmande för den som utsätts för den.

Jag tycker också att det är oerhört oansvarigt av de feminister som väljer att gå in och ”debattera” på den här typen av bloggar, alltså bidra till denna ”kritik” av allt enskilda feminister gör och står för. Jag förstår att en kan vilja diskutera med meningsmotståndare, men att aktivt stötta en blogg som går på vissa enskilda individer så hårt är ganska illa och inte särskilt systraskapligt om vi nu ska vara sådana.

20 reaktioner till “Obehagligt stalkerbeteende hos antifeminist.”

 1. Bloggen är otroligt obehaglig av alla dessa anledningar du nämner. Det är något patologiskt över den och jag tycker det är jobbigt att själv bli omnämnd och länkad till. Denna människa vill inte ha debatt är inte intresserad av att resonera kring feministiska tankar utan inläggen handlar i huvudsak om att avfärda andras resonemang. Iom att bloggförfattaren behärskar god ton till fullo blir det svårt att kritisera bloggen det är ju inget öppet hat hen kommer med. Men åh som hen öppnar dörren till näthat på vid gavel och åh som hen genom sin goda ton sanktionerar ett öppet förakt mot feminister. Jag har dessutom oerhört svårt att förstå att någon kan missa det skeva i denna blogg och ta den för ”en kritisk röst i debatten”.

 2. Tycker också du ska kontakta polisen. Har läst på den bloggen och jag håller med om att den är fruktansvärt obehaglig!

 3. När jag gick in på den fick jag en klump i magen. Fick typ vampyrkänsla av personen. En sån som inte kan leva om hen inte får suga energi ur andra.

 4. Människan har alltså a. Sökt din kontakt i flera år b. Engagerat sig i en flashbacktråd om din person. c. Sökt upp dig på offentlig plats utan att ge sig till känna men i syfte att filma dig. d. Driver en blogg där du i majoriteten av inläggen omnämns på ett negativt kritiskt vis. e. Ägnar sig åt omfattande skärmdumpning i princip allt som sägs här.

  Och hans läsare bara hejar på och tycker det är skitbra att han granskar feminister. Det där skulle jag kalla onormal fixering.

 5. Hen vågar ju inte ens stå med för det hen skriver. Du skriver åtminstone under ditt riktiga namn, hen skriver anonymt. Så himla fegt.

 6. Vad har polisen med detta att göra? Att det är obehagligt att ha en skuggblogg är väl inget konstigt, men det är väldigt långt ifrån olagligt.

  1. Tänker troligen inte anmäla pga leder ändå ingenstans, men vill påpeka att denna person har trakasserat mig på fler vis än med sin blogg.

 7. Om du anmäler (förföljelse? Förtal? Hot? Något tycker jag det är!) Så se till att ha bevis, spara allt hen skriver, ta skärmdump, filma osv.
  Har läst bloggen och tycker det är löjligt och felaktigt att hen skulle vara en röst i debatten, hen plockar meningar och gör ner dem ju och det är allt, ingen argumentation liksom. Typ mobbing bara 🙁

  1. Du behöver inte veta vad det ska rubriceras som. Det räcker med att du beskriver vad som hänt för polisen så skriver de in någon lämplig rubricering.

 8. Fy farao vad obehagligt. Vilka människor det finns 🙁 Om du orkar så kan det ju ändå vara värt att prata med polisen och se vad de säger om situationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *