På besök.

I förrgår sprang jag på ett övergivet hur när jag var ute och promenerade. Hann tyvärr bara ta en bild eftersom jag sedan upptäckte att någon låg därinne och sov. Inte för att jag är rädd, men man ska väl respektera folks hem även om det inte är deras rent juridiskt (antar här helt sonika att det var en uteliggare som ockuperat huset).

Jag älskar att fota övergivna och nedgångna platser men ibland kan det kännas så hemskt att det som för mig är en spännande vy på grund av förfallet är någon annans hem. När jag inser det känner jag mig som en vidrig människa.

3 reaktioner till “På besök.”

  1. Behöver inte känna dig hemsk alls. Jag bodde i ett squat i Lissabon för en manad och det var allt fran hemlösa, punkare, aktivister, knarkare och resande där. Det var väldigt smutsigt med hundbajs pü varenda liten fläck och mycket trasiga ting. Men vi byggde upp allting själva och alla var stolta över sitt hem. Just för att det var deras hem som de själva bestämde över. Visst var det smutsigt men det var deras. Sen kan ju folk tycka olika men jag tror inte att man skäms. Man kan nog känna sig lite integritetskränkt om nügon främmande kommer in och fotar i ens privata men det gäller ju oavsett var man bor.

    1. Fast detta var verkligen inget sqat, utan ett förfallet hus som någon sov i. Stor skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *