Platons fucking idé om humor.

Herre. Jävla. Gud.

Detta är bara för roligt. Jag skrattar så jag gråter.

Marcus Birro hade ju för några dagar sedan ett relativt uppmärksammat utspel där han skrev en krönika om att han kände sig hotad av en flicka som satt i rullstol och bad om hjälp (här skrev jag om det).

Traumatiskt nog för Birro var hon inte rullstolsbunden utan fejkade bara =(. Dessutom hade hon konstiga öststatsmän bredvid sig. Marcus Birro förlorade sin tro på mänskligheten i allmänhet och öststatsmän i synnerhet. Mer idiotisk krönika får man leta efter.

Nu har det kommit fram att Marcus Birro hamnade rakt i inspelningen av ett TV-program som heter ”varning för barn”. Arrangemanget var ett dolda kameran-inslag. Tydligen var de som var med flickan produktionsteamet, vilket bestod av två killar och två tjejer. Satan vad jag vill veta deras nationalitet! Bara för att få reda på om det var några öststasmän eller om Birro helt enkelt blev förledd av sina fördomar om att allt som är obehagligt är från öststaterna.

Den mannen alltså. Vilket jävla allvar han tar sig själv på. Det är för mycket för att jag ska kunna hantera det. Jag tänker på hans nästa krönika. Jag tänker mig att den kommer handla om hur media utnyttjar stackars människor på gatan och använder dem som försökskaniner i elaka sociala experiment, bara för att tjäna pengar. Säkert kommer han åberopa lagar och ”ansvar” för att få bukt med detta.

Herregud vad jag kommer skratta gott då.

6 reaktioner till “Platons fucking idé om humor.”

  1. alltså, det här är ju bara så himla roligt! jag litar på att du håller koll på vad som hända skall så man inte missar fortsättningen ;).

    1. Platons idévärld är det jag syftar till. DVS att detta är den renaste formen av humor. Lite otydligt kanske, men det är ett begrepp vi brukar använda i min kompiskrets när något är ”perfekt”.

  2. HAHAHA! Om han bara visste vilken liten piss in the ocean han är. Gud, detta är verkligen roligt. Det bästa som kunde hända. (Älskar din ”ledsna” smilie).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *