SCUM.

Investerade lite i mig själv och köpte den orimligt dyra, men även mycket snygga och otroligt bra, boken SCUM-manifestet på Projektil. Jag var och såg pjäsen i helgen, och måste säga att det var väldigt ögonöppnande. Det var underhållande med otroligt rappa och sanna iakttagelser av manssamhället, samtidigt som det var sorgligt (jag började till och med gråta en gång, men det har nog även en del att göra med min blödiga natur).

Pjäsen sätts upp på Stockholms Stadsteater nu snart, och jag rekommenderar alla som inte redan gjort det och som bor i eller har vägarna förbi Stockholm att gå och se den. Var ute i god tid med att boka biljetter, speciellt kvinnobiljetterna tar sluta snabbt.

7 reaktioner till “SCUM.”

  1. Missade första släppet biljetter men nu har jag bokat och ska gå och se den på min födelsedag i maj – galet bra present till mig själv!

  2. Har beställt den boken som en julklapp till mig själv, ser så fram emot att läsa den! Önskar att jag bodde nära Stockholm så att jag kunde se pjäsen…

  3. Har varit väldigt sugen på boken efter att ha sett pjäsen. Måste bara få tummen ur och köpa den. Jag blir f.ö. så fånigt glad över att föreställningen går så sjukt bra (samtidigt som den hatas).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *