Se mig ta debatten!

IMG_20130115_122316

Nu är jag inget större fan av att ”ta debatten” som ni kanske vet, men för den som ändå vill se mig göra detta på fullaste allvar kan kolla på min och ”Jontes” ordväxling om Skönhetsmyten och lite annat smått och gott  för att se lite schyssta exempel på hur en kan läsa en text utan att fatta något av den över huvud taget. Den inleds med denna charmerande fråga, från ”Jontes” sida då:

Ärlig fråga. Tycker du att jag trakasserar fula kvinnor enbart genom att tycka att dom är oattraktiva och därmed oliggbara?

Det kan en ju fundera på i förhållande till hur en kan ställa frågor på olika sätt, vilket jag skrivit om här.

Nu har ”Jonte” förresten gjort mig aspeppad på att läsa Skönhetsmyten. Det verkar ju vara en fantastisk bok.

10 reaktioner till “Se mig ta debatten!”

  1. Tolkar det som en drift med ”Jontes” aggressiva sätt att ställa frågor.

   1. Ja men alltså i många fall där han argumenterade så kändes det lite som att han tog en banan och sa att det var ett päron med motiveringen ”de är båda frukter, därför samma sak”. Så går ju inte att diskutera rationellt. :/

    1. Nej, hen tog ju verkligen saker helt ur kontext och misstolkade med flit. Tramsigt.

     1. Vad jag har hört om skönhetsmyten handlar den mestadels om att se det mänskliga värdet i folk, inte något annat. Men jag kanske är felinformerad, det är till och med möjligt.

 1. Efter att ha läst det där fattar jag verkligen varför du inte alltid är så sugen på ”att ta debatten”… Hujedamej!

 2. Jag vill för övrigt inte ens tänka på hur många som kommer hit och ska muppa sig. Min blogg har funnits i knappt 4 månader varav jag inte ens bloggade nämnvärt feministiskt de första två månaderna och jag har redan fått rätt schyssta kommentatorer om hur fel jag har….jag är inte heller dödssugen alla gånger på debatten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *