Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Stöd mitt personliga varumärke!

Bph82GgCQAAvjREHejhej gullisar.

För den som inte redan märkt det så har ju numera en facebooksida! Stöd mitt personliga varumärke och gilla denna samt ”delta i debatten” (det är tydligen bra för ”spridningen” har min sociala medier-coach sagt till mig). Få schyssta uppdateringar från mitt spännande bloggliv direkt i flödet! Se mig dissa män i realtid! Livet blir så mycket roligare!

2 kommentarer till Stöd mitt personliga varumärke!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv