Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Under det rosa täcket.

För den som inte var övertygad efter mitt inlägg om boken så kommer här ett citat rörande vetenskap och feminism. Hittills har boken varit en svidande kritik mot biologisk om särartsfeminism som jag tror att varje feminist skulle må jävligt bra av att läsa i dessa reaktionära tider.

4 kommentarer till Under det rosa täcket.

 • Erica skriver:

  Läste ”under det rosa täcket” för flera år sedan. Känner att jag nog skulle ta och läsa den igen, den är riktigt bra. Håller just nu på och läser Nina Björks ”Lyckliga i alla sina dagar, om pengars och människors värde”. Kan verkligen rekommendera den, känns som att det borde vara en bok i din smak. En riktig känga mot konsumtionssamhället och politiken som styrs av ekonomiska intressen istället för ideologi.

  • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

   Varit sugen på den ett ganska bra tag nu, men har lite andra lösprojekt att avsluta först.

 • jungeljerta skriver:

  Som feminist med närmsta ’inriktning’ särartsfeminism (men tycker bara det är bökigt att fackplacera för det funkar aldrig, ryms aldrig) kan jag tycka att det snarare är just särartsfeminismen som en kan ’fly till’ att läsa om eller samtala med människor som känner detsamma för i den feministiska debatten & media är ju detta nästan enbart kritiserat precis som i boken.

  • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

   Håller öht inte med om att en ”inte får tala” om det. Det talas väl skitofta om att en måste erkänna skillnaderna mellan könen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv