Upp till bevis.

Apropå det jag skrev om igår med tjejer som ursäktar sig inför män när de pratar om till exempel mens. En annan sak jag stör mig jättemycket på är när kvinnor koketterar med hur mycket de pratar om äckliga saker när de är med andra kvinnor. Såhär kan det låta: ”vi kanske verkar söta nu men du skulle höra oss när vi är själva, då är det bara prutt och bajs hela tiden. Tihi”.

Till såna tjejer vill jag ba: upp till bevis! Jag vill bara att de ska äckla loss ordentligt.

2 reaktioner till “Upp till bevis.”

  1. Ja! Dessutom låter det så hemskt, har hört samma sak och har förmodligen sagt det själv men man hör inte hur jävla korkat det låter fören någon annan säger det.
    ”Vi kanske verkar snälla och gulliga nu men vänta tills ni inte är med”,
    Varför ska det göra någon skillnad?? Fan vill tjejer snacka om vidriga saker och äckla sig så kan man väl göra det när killar är runt också??
    Sjukt lätt att säga, svårare att göra. Men antingen så säger man det inte att man gör det när killarna inte är med, eller så gör man det med killarna också och skiter fullständigt i vad dem tkr.

  2. Förstår inte varför det ska vara någon skillnad på hur man pratar bara för att personen är av annat kön. Jag snackar mens och sånt som killar inte vill höra oavsett, klagar de så säger jag att de kan gå någon annanstans, det är min rätt att klaga om jag har mensvärk lika mycket som om jag har huvudvärk. Helt naturligt. Det är väl lika bra att de får veta så kan dom inte klaga över att tjejer är så mystiska och att det inte går att förstå sig på dom sen. För ärligt talat killar förväntar sig att tjejer ska vara söta och fina i kanten och om de inte är det så ska de vara åt killarnas håll och inte snacka om mens för det är ju inte normalt -.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *