Varför har ingen sparkat henne?

Idag har jag spenderat den mesta av min tid på att lacka på Beatrice Ask. Att hon är en inkompetent människa visste jag sedan innan men jag blev bara så matt över hennes snack om fotoförbudet.

Varför varför varför har man kvar henne som justitieminister? Hon saknar ju uppenbarligen kompetens på området. Jag menar herregud, till och med Thomas Bodström har sagt att hon saknar grundläggande förståelse för rättssystemet. Och när han säger det så känner jag bara: varför?

Hon är ju knappast särskilt populär bland väljarna heller. Finns det någon som tycker att hon tillför något? Finns det någon som har förtroende för henne? Är hon snygg? Välklädd? Genomtänkt? Vältalig? Nej! Hon saknar fan allt! Hon känns varken fräsch, uppdaterad eller kompetent.

Jag fattar inte varför Moderaterna låter henne sitta kvar. Vad kan de möjligtvis tjäna på det? Jag tycker att det är fullständigt obegripligt!

7 reaktioner till “Varför har ingen sparkat henne?”

  1. Nu så skrev jag ju under den andra rubriken när jag egentligen tänkt skriva här.

    Paparazzifotografer borde förbjudas och kan lagen tänkas göra det ger jag tummen upp. Det är väl många som blir ledsna över att inte kunna titta på Paris Hiltons mutta men jag tror det skulle vara bra i det långa loppet, det kan inte vara nyttigt att ”läsa” (titta på bilderna) sådant.

    1. Fast problemet är att när du förbjudet dem så förbjuder du en massa annat också. Jag tycker att det är mycket problematiskt att det kan komma ett informationsinsamlingsförbud, vilket det rent krasst är.

    1. Det hade gott kunna vara ett skäl för moderaterna att ha henne kvar, att hon är snygg. Så ska politik givetvis inte se ut, men jag menar bara att det inte finns något, rimligt eller orimligt, skäl till att hon får vara kvar.

      1. Låt oss inte glömma Reinfeldts ”Dressman”-reklam inför valet. Det var hundvalpsögonen och kostymen som vann honom väljare, tro inget annat, svenskar röstar på hellre någon som ser ”trevlig” och ”snygg” ut än att försöka förstå sig på den luddiga partipolitiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *