Kom i kontakt med ditt inre hat
Den rabiata orakade rabiesfeministen Fanny
Fanny Åström. Bor i Örebro och pluggar genus. Skriver om feminism, relationer, lesbisk existens och manshat. Ritar också.

Twittrar indignerat under namnet @sinoes. Finns på instagram under namnet @fannyarsinoe.

Skicka beundrarbrev, hotmejl eller jobberbjudanden till arsinoe.blogg@gmail.com.
Följ mig på Bloglovin!
bloglovin

Vill mest bara dra något gammalt över mig.

De senaste dagarna har varit präglade av isolation, trötthet, sjukdom och bråk. Nu är jag matt och vill hem. Och så är det två månader kvar, två månader som för tillfället känns helt hopplösa att ta sig igenom. Så ja, jag vill väl typ mest bara dra något gammalt över mig nu och ruttna bort.

5 kommentarer till Vill mest bara dra något gammalt över mig.

  • Sara Elira skriver:

    det måste vara så jobbigt att känna så, och ha så långt till familj och hem. Vet hur känslan är. Två månader kan kännas som en evighet. Det som har hjälpt mig är att ta några timmar om dagen i taget, inte tänka för långt fram. Hoppas det kan fungera för dig. Detta är nog första gången jag kommenterar på din blogg men jag älskar verkligen att läsa den :) Dina texter har väckt nya tankar hos mig och har fått mig att fundera kring väldigt mycket. Kram

    • Den rabiata orakade flat-feministen Fanny. skriver:

      Tack så mycket! På ett sätt känns det värre när det är så lite tid kvar än innan, nu känns det som om det bara är väntan kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Arkiv