Det är demokratiskt att strunta i Sd.

Det finna många människor som snackar om att Sd blir utfrusna ur arbetet samt mobbade och att det är så himla himla dåligt eftersom en massa människor har röstat på Sd. Folk talar om att vi har förlorat rätten till våra åsikter i Sverige, att man inte borde demonstrera mot demokratiskt valda partier och så vidare.

Ja, 5,7 % av de som röstade röstade för Sd, men de flesta andra människor har röstat på partier som gått till val på att aldrig någonsin samarbeta med Sd, så det borde väl ändå vara okej. I en demokrati röstar man ju inte bara för, man röstar ju emot också. Och folk har verkligen röstat emot Sd när de röstat för alla de partier som hållit en väldigt hård ton emot Sd.

Jag håller med om att debatten har blivit lite fånig, men det finns ett väldigt stort folkligt stöd för att ignorera Sd i debatten och i en demokrati måste man ju ta hänsyn till sånt. Det är inte bara de där 5,7 procenten som räknas, stora delar av Sverige hade också en åsikt, och den åsikten var att Sd är keffa.

Alla dessa människor som inom loppet av ett dygn mobiliserade sig på Sergels torg har uppenbarligen en annan åsikt och de är också en del av svenska folket. I förhållande till de som tycker illa om Sd och tycker att det är soft med fri invandring så är de som gillar Sd en försvinnande liten andel. Därför är det helt jävla rimligt att man fryser ut dem.

Fotot kommer från den här mannen.

7 reaktioner till “Det är demokratiskt att strunta i Sd.”

  1. Men tror du inte att SDhatet har uppmuntrats för att ta bort fokus från att S misslyckats katastrofalt? Och om media låtit bli att ge SD uppmärksamhet i princip varje dag inför valet hade de nog inte passerat spärren. All reklam är bra reklam.

  2. Jag tycker absolut att du har en poäng & jag gillar när folket ställer sig upp & protesterar. Fram med plakaten, invadera plattan varje kväll. Kräv en förändring men frys inte ut & mobba fåren som röstade på SD.

    1. Nej, det är inte samma sak. För i det här fallet handlar det om att många har röstat för partier vars aktiva ståndpunkt har varit att de aldrig kommer samarbeta med sd, vilket inte är fallet gällande vp.

  3. Tycker inte att det är odemokratiskt att demonstrera mot SD, däremot kan jag uppleva en del av debatten mot SD och de som röstade på dem, som löjlig.

    Blir irriterad på folk som tycker att man inte ens borde debattera SD för att vi har yttrandefrihet… eh, ja, men då har man ju lika jävla stor rätt att yttra sig om de som yttrar sig! Vad blir det annars för demokrati? =S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *